Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

TRICKBAG (SWE/FIN) featuring WEST WESTON (UK)

Jukka Mäkinen & BluesLovers todella ylpeänä esittää:

TRICKBAG (SWE/FIN) featuring WEST WESTON (UK)

Down Home Kivi torstaina 28.11.19!

Nyt on jälleen se aika vuodesta, kun Ruotsista saapuu Skandinavian paras blueskokoonpano riehaannuttamaan blues & roots-kansaa!

Trickbag on jo vuosia tunnettu yhtenä parhaista ryhmistä, niin soitannollisesti kuin huikeina lavaesiintyjinä Ruotsin bluesin kovatasoisella eturintamalla. Bändi on myös erittäin monen USA:laisen alan huippunimen ykkösvaihtoehto, kun kaivataan todella kovatasoista komppiryhmää Euroopan kiertueille.

TERVETULOA! LIPUT 30/25e (BL-JÄSENET)

 

Tämä näkyy ja kuuluu myös yhtyeen levyillä. Bändin keulakuvan, huikeana showmiehenä tunnetun bluesmeklarin Tommy Mobergin (The Beat from Palookaville) lisäksi niillä esiintyy loistavia solisteja James Harman, Barrelhouse Chuck, John Nemeth, Lynwood Slim, R.J. Mischo, Sven Zetterberg jne. Solistien lukumäärästä huolimatta levyt kuulostavat yhtenäisiltä ja gruuvaavat tämän aina iäti svengaavan luonnoneläimen: hirven lailla. Bändin kokoonpanoon on jo vuosien ajan kuulunut myös Suomen bluesskenen johtotähti kitaristi Tomi Leino.

Down home - illan anti ei jää pelkästään Trickbagin peruskokoonpanon varaan, vaan bluesfanit voivat jälleen kerran napata kaksi kärpästä yhdellä kivenheitolla, sillä bändillä on matkassaan englantilainen kovan luokan huippuhuuliharpisti West Weston. Alun perin pianistina aloittanut Weston on yksi alan parhaimmista blues-harpisteista, jonka harppusoundia USA:n huuliharpistit ovat ihailleet jo vuosikausia. West on harputtelun lisäksi ensiluokkaisen erinomainen laulaja.

HUOM. Varaathan lippusi ajoissa. Paikkoja on rajoitettu määrä ja edellisillä kerroilla kaikki halukkaat eivät todellakaan mahtuneet sisään!

TOMMY MOBERG - Vocals
LARS NÄSMAN - Upright Bass, Vocals
TOMI LEINO - Guitar/Harmonica
WEST WESTON - Harmonica
PER NORIN - Drums
FREDRIK VON WERDER - Piano

LINKIT:
So long baby goodbye
Cut you a loose
Everything's gonna be alright
Rockin' all the time
Facebook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 30/25e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2019 | blueslovers.info(at)gmail.com