Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

Saxman Syrjänen & Jukka Gustavson with Mojomen, Paavo Pesonen (levynjulkistuskeikka

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

Saxman Syrjänen & Jukka Gustavson with Mojomen

Paavo Pesonen (levynjulkistuskeikka)


Down Home Kivi to 15.2.2018!

Kaksi erinomaista huippuesitystä samana iltana!!

TERVETULOA!
LIPUT 20/18e (BL-JÄSENET)

 

Paavo Pesonen

Nuori itseoppinut kielisoitinten taitaja, joka on perehtynyt syvällisesti soittamansa musiikin historiaan ja taustoihin. Paavo soittaa kitaroitaan ns. fingerpicking -tekniikalla. Alun perin ragtime pianistien soittotyylistä johdetun tekniikan avulla muusikko saa kappaleet kuulostamaan siltä, kuin esitykseen osallistuisi useampia soittajia.

Tiedossa on monipuolinen kattaus akustisilla kitaroilla ja resonaattorikitaralla perinteitä kunnioittaen soitettua vanhaa countrybluesia, hengellisen- ja kansanmusiikin pohjalta syntyneitä kappaleita sekä Appalakkien vuoristoalueen perinnemusiikkia. Uuden levyn julkistustilaisuudessa kuullaan siis kaikenlaista musiikkia mustien ja valkoisten sävelten sulatusuunista.

Paavo Pesonen kitarat

Linkit:
Guitar Rag Youtube
Homepage www.paavopesonen.com

 

Saxman Syrjänen & Jukka Gustavson with Mojomen

Kosketinsoittaja, laulaja ja säveltäjä Jukka Gustavson on suomalaisen bluesin ja rockin legendoja, jonka upea ura on jatkunut jo 50 vuotta. Miehen nuoruuteen kuuluu mm. The Roosters ja sen jälkeen Wigwam vuosina 1969-74! Hammond-velholta on ilmestynyt jo 11 soololevyä! Mojomenin kanssa Gustavson on luonut juurimusan perinteisiin kuuluvaa musaa, jossa New Orleansin ja etelävaltioiden henki puhuroi voimakkaasti.

Jukka Gustavsonin aisaparina toimii erinomaisen tiukka ja väkevän rätväkkä saksofonisti Panu "Saxman" Syrjänen. Miehiä yhdistää suuri kunnioitus vanhaan kunnon bluesiin, souliin, jatsiin sekä rhythm & bluesiin. Syrjänen on toiminut saksofonistina, sovittajana, tuottajana ja säveltäjänä useissa kokoonpanoissa mm. sellaisten artistien kuin Hector, Heikki Sarmanto, Niko Ahvonen, Aki Sirkesalo ja Jussi Raittinen kanssa sekä Oiling Boiling ja The Soultwisters - bändeissä.

The Mojomenin rytmiryhmä on pitkän linjan ammattilaisia. Kivessä usein vieraillut rumpali Leevi Leppänen on soittanut jo neljä vuosikymmentä lukuisissa bändeissä kuten The Soultwisters, Frank Robson Band, Pekka Pohjola, Niko Ahvonen & Cortina Jets. Lisäksi hänet tunnetaan lukuisista televisio- ja radio-ohjelmista ja. Basisti Janne Rajala on puolestaan tuttu mm. Silvennoinen & Maijanen, SF-Blues ja Soulmiehet -kokoonpanoista. Siis todellisia bluesin ja soulin taitajia koko yhtye.

Panu "Saxman" Syrjänen - saksofonit
Jukka Gustavson - laulu, kosketinsoittimet
Janne Rajala - basso, laulu
Leevi Leppänen - rummut, laulu

Linkit:
Fulltime Blues
Marching free style
Just another band from Hoochie Koo

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 20/18e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2018 | blueslovers.info(at)gmail.com