Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

ROBBIE HILL BAND (GB/Fin)

ROBBIE HILL BAND (GB/Fin)
Down Home Kivi torstaina 7.2.19!

Skotlantilainen kitaristi-laulaja Robbie Hill edustaa vetreää uuden blues-sukupolven voimaa - häntä on luonnehdittu suorastaan blues-sensaatioksi.

Suomeen kotiutunut Robbie Hill on lyhyessä ajassa lyönyt itsensä läpi oman sukupolvensa yhtenä taitavimpana ja lahjakkaimpana bluesin tulkitsijana. Kuultuaan hyvältä ystävältään huippukitaristi Otis Grandilta Suomen korkeatasoisesta bluesskenestä Robbie päätti saapua Suomeen Iso-Britanniasta. "Tulin Suomeen maaliskuussa 2012 kitara kainalossa, sekä reppu selässä ainoana päämääränäni soittaa bluesia. Olen pitänyt täällä olostani ja korkealuokkaisesta juurimusiikkiskenestä niin paljon, että jään tänne."

TERVETULOA! LIPUT 18/15e (BL-JÄSENET)

 

Vuonna 2013 eurooppalaiselle Blues Boulevard-levy-yhtiölle julkaistu hieno ja kunnianhimoinen albumi "Price to pay" on toiminut portinavaajana Euroopan bluesklubeille ja - festivaaleille. Levy on omailmaisullinen, kitaroinnissa on mukavaa särmää ja Hillin soundi erottuu hienosti edukseen valtavirrasta. Robbie Hilliltä sujuu hyvin niin rankka vanhan liiton rhythm & blues kuin myös herkemmät balladit. Miehen sammumaton energia tekee suuren vaikutuksen.

Down Home Kivessä Robbien taustabändissä soittaa blues & roots-muusikoitten kermaa. Erja Lyytisen yms. kanssa yhteistyötä tehnyt basisti Matti Vallius sekä huippurumpali Tatu Pärssinen.

Robbie Hill laulu, kitara
Matti Vallius basso
Tatu Pärssinen rummut

Linkit:
Price to pay teaser
Ballad
Bad woman
Live at Bearblues Festival 2018
Facebook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 18/15e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2019 | blueslovers.info(at)gmail.com