Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

PEPE AHLQVIST with TOMI LEINO TRIO

Jukka Mäkinen & BluesLovers todella ylpeänä esittää:

DOWN HOME KIVEN AVAJAISET!

PEPE AHLQVIST with TOMI LEINO TRIO

Down Home Kivi torstaina 28.10.21!

Eurooppalaisen ja maailmanlaajuisen bluesin huippukaartiin lukeutuva TOMI LEINO TRIO on ilahduttanut blues & roots-kansaa klubeilla ja festivaaleilla jo monien vuosien ajan. Bändi tunnetaan erityisen tiukasti ja tyylikkäästi yhteenhitsautuneena liveyhtyeenä. Tänä vuonna trio juhlistaa kiertuettaan yhdistämällä voimansa legendaarisen Suomi-bluesin pioneerin, huuliharpisti-kitaristisuuruuden PEPE AHLQVISTIN kanssa.

TERVETULOA! LIPUT 25/20e (BL-JÄSENET)

 

Kyseiset tahot julkaisivat elokuussa 2021 yhteisen levyn "Backstreets of Blue". Tomi Leinon ja Pepe Ahlqvistin alkuperäissävellykset liikkuvat sujuvasti bluesin ja rockin maisemissa soulin sävyjä unohtamatta.

Pepe Ahlqvist ei juuri esittelyjä kaipaa. Mies on viihdyttänyt suomalaisia monipuolisella bluesmusiikilla ja yli 40 vuoden ajan! Erilaisia yhtyeitä on matkan varrella riittänyt, aina Chicago Overcoatista Pepe Ahlqvist H.A.R.P:iin ja superkokoonpano SF Bluesiin.

Kitaristi, laulaja Tomi Leino tunnetaan oman yhtyeensä ohella myös Down Home Kiven kävijöille kovin rakkaaksi muodostuneesta ruotsalaisesta Trickbag-yhtyeestä. Taustaryhmässä toimivat tunnetut "bluesin erityismiehet" Mikko Peltola ja Jaska Prepula. Yksi Suomen tiukimmista taustayhtyeistä! Näillä miehillä on myös pitkä ja laaja kokemus työskentelystä amerikkalaisten ja eurooppalaisten mestareiden kanssa.

Pepe Ahlqvist - laulu, huuliharppu, kitara
Tomi Leino - laulu, kitara
Jaska Prepula - basso
Mikko Peltola - rummut

Linkit:
Love O.D.
I don't wanna lose you
Pepe Ahlqvist
Tomi Leino Trio

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 25/20e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä, jonka jälkeen lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN!

Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html Kyseisellä välilehdellä on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2021 | blueslovers.info(at)gmail.com