Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

BIG CREEK SLIM & PETER NANDE (DK) with FROSTBITES

Jukka Mäkinen & BluesLovers todella ylpeänä esittää:

BIG CREEK SLIM & PETER NANDE (DK) with FROSTBITES

Tanskan bluessensaatiot jälleen Tampereelle!

Big Creek Slim, syntymänimeltään Marc Koldkjaer Rune, on tanskalainen bluesartisti, joka on suorastaan sensaatiomaisesti noussut Euroopan blueskartalle.

Down Home Kivi torstaina 23.5.19!

TERVETULOA! LIPUT 20/17e (BL-JÄSENET)

 

Kitaristi/laulaja Marc muistuttaa lauluääneltään erehdyttävästi Chicagon blueslegendoja, varsinkin Howling Wolfia(!). Big Creek voitti Danish Blues Challenge-kilpailun v. 2013 parhaana blues-esiintyjänä. "Keep my belly full" albumi tittelöitiin puolestaan nimikkeellä: Danish Music Award - Best Blues Album 2016. Blues on ollut hänelle koko elämänmittainen intohimo.

Brasiliassa asuva Marc on keikkaillut ja levyttänyt Atlantin molemmin puolin, ja esiintynyt mm. legendaarisen bluespianisti Henry Grayn sekä Tampereellakin vierailleen kitaravirtuoosi Nathan Jamesin kanssa. Henry Gray tunnettiin aikanaan Howling Wolfin pianistina. Wolf onkin yksi Marcin suurimmista esikuvista, muina musiikillisina vaikuttajina voidaan mainita mm. Muddy Waters, Robert Johnson, Elmore James ja Robert Nighthawk. Monille tutuista esikuvista Marc pystyy silti luomaan oman kuuloisensa, mutta täysin autenttisen bluessoundin.

Taustallaan Big Creek Slimillä on suomalais-tanskalainen all-stars -bändi, jonka soittajat ovat säestäneet yhdessä ja erikseen lukuisia bluesmusiikin huippunimiä (James Harman, Billy Branch, Mark Hummel jne). Big Creekin mukana saapuu moneen kertaan Tanskassa palkittu huuliharpisti-multi-instrumentalisti-laulaja Peter Nande, joka on vieraillut aiemmin muutaman kerran Down Home Kivessä. Sama kokoonpano on esiintynyt myös Tanskassa muun muassa Kööpenhaminan maineikkaassa Mojo Blues Clubissa ja tekee nyt Suomen-kiertueen!

Big Creek Slim on aito bluessensaatio! Jussi Niemi, Soundi

Big Creek Slim - laulu, kitara
Peter Nande - laulu, huuliharppu
Jaska Prepula - basso
Mikko Peltola - rummut

LINKIT:
Session
Good Mill Blues
Cold in hand
Jesus on the mainline
Homepage
Facebook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 20/17e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2019 | blueslovers.info(at)gmail.com