Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

R.J. MISCHO (U.S.A.) with TOMI LEINO TRIO

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

R.J. MISCHO (U.S.A.) with TOMI LEINO TRIO

Down Home Kivi to 23.2.2017!

Kaksi huippumestaria samalla lavalla! R.J. Mischo meets Tomi Leino

R.J."King of mighty time" Mischo on Wisconsinissa vuonna 1960 syntynyt ja Minnesotassa kasvanut bluesmuusikko, joka on vieraillut aiemminkin?? Tampereella. Mies on pätevä laulaja, mestarillinen huuliharpunsoittaja sekä erinomaisen karisman omaava lavaesiintyjä.

Blues on ollut hänelle tärkeää jo 16-vuotiaasta, jolloin hän pääsi livahtamaan salaa Muddy Watersin keikalle. Tästä alkoi suunnaton kiinnostus blueshuuliharpun menneisyyteen sekä perehtyminen erilaisiin soittotyyleihin. Suuret vaikuttajat, kuten Sonny Boy Williamson II, Walter Horton, George Smith, James Cotton sekä tietysti Little Walter, tutkittiin tarkoin ja oman, tiukan soittotyylin ohella vaikutteet kuuluvat soitossa edelleen.

 

R.J. Mischon levytysura lähti hienoon nousuun 1990-luvulla ja -94 julkaistu cd "Gonna rock tonight" johti laajaan U.S.A:n kiertueeseen sekä lopulta myös Eurooppaan. Näistä ajoista lähtien hän on ollut erityisen kysytty artisti eurooppalaisilla bluesfestivaaleilla.

Kitaristi, laulaja, huuliharpisti Tomi Leino tunnetaan oman yhtyeensä ohella myös Down Home Kiven kävijöille kovin rakkaaksi muodostuneesta ruotsalaisesta Trickbag-yhtyeestä. Tomi sai taannoin monipuolisista ansioistaan yhdistyksemme blues & roots-erityispalkinnon Jemma-palkinnon. Taustaryhmässä toimivat tunnetut "bluesin erityismiehet" Mikko Peltola ja Jaska Prepula. Yksi Suomen tiukimmista taustayhtyeistä!

R.J. Mischo laulu ja huuliharppu
Tomi Leino kitarat
Jaska Prepula basso
Mikko Peltola rummut

Linkit:
When this is over
I got a feeling
Hucklebuck
R.J.Mischo Homepage
Tomi Leino Trio Homepage

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 20/17e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista – blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2017 | blueslovers.info(at)gmail.com