Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

R.J. Mischo & Paris Slim

Jukka Mäkinen & BluesLovers todella ylpeänä esittää:

R.J. Mischo & Paris Slim (aka Franck Goldwasser) (U.S.A) with The Frostbites

Down Home Kivi torstaina 10.11.2022!

Liput 30/25e (BL-jäsenet)

Kaksi alan todellista huippumestaria samalla lavalla! Amerikkalaiset bluesartistit R.J. Mischo ja
Franck Goldwasser vierailevat Skandinavian-kiertueensa myötä myös Suomessa marraskuussa 2022.

R.J. Mischo on Wisconsinissa 1960 syntynyt ja Minnesotassa kasvanut blueslaulaja ja mestarillinen huuliharpisti. Virtuoosimaisen soittotekniikkansa lisäksi R.J. - 'King of a Mighty Good Time' - on myös valloittava ja karismaattinen esiintyjä.

Blues on ollut hänelle erityisen tärkeää aina siitä lähtien, kun hän 16-vuotiaana pääsi livahtamaan Muddy Watersin konserttiin. Tästä alkoi innostus perehtyä bluesharpun historiaan ja soittotyyleihin, joista erityisesti 50-luvun Chicago-blues teki syvän vaikutuksen.

 

Hänen levytysuransa lähti nousuun 1990-luvulla ja -94 ilmestynyt cd 'Gonna Rock Tonight' johti USA:n kiertueeseen ja lopulta Eurooppaan. R.J. onkin ollut jo vuosikymmeniä kysytty artisti eurooppalaisilla bluesfestivaaleilla, ja hän on osoittanut kuuluvansa niin vokalistina, huuliharpistina kuin "bandleaderinä" tämän hetken mielenkiintoisimpien perinteisen bluesin tulkitsijoiden joukkoon. Erittäin tasokas levytysten kausi on jatkunut näihin päiviin saakka muun muassa Delta Grooven artistina. Viimeisin levy "I Hope You’re Satisfied" ilmestyi 2018. Se on jo miehen uran kolmastoista julkaisu.

Mischo on vieraillut Suomessa (ja myös Down Home Kivessä!) usein vuodesta 2006 lähtien. Sen sijaan hänen tämänkertainen kiertuekumppaninsa, Kaliforniasta saapuva kitaristilegenda ja laulaja Franck Goldwasser saapuu Suomeen nyt ensimmäistä kertaa. Goldwasser tunnettiin aiemmin myös lempinimellä 'Paris Slim', hänen synnyinkaupunkinsa Pariisin mukaan. Hän muutti Kaliforniaan vuonna 1983, ja on ehtinyt tehdä mittavan uran niin sooloartistina, kuin myös rivimiehenä mm. sellaisten artistien kanssa kuin Sunnyland Slim, Big Jack Johnson, A.C. Reed ja Jerry McCain.

R.J. Mischo - laulu ja huuliharppu
Franck Goldwasser - laulu ja kitarat
Jaska Prepula - basso
Mikko Peltola - rummut

Linkit:
When this is over
I got a feeling
Hucklebuck
R.J.Mischo Homepage
Franck Goldwasser

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 30/25e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä, jonka jälkeen lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN!

Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html Kyseisellä välilehdellä on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

 

 

Blues Lovers | 2022 | blueslovers.info(at)gmail.com