Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

WENTUS BLUES BAND

Jukka Mäkinen & BluesLovers ry ylpeänä esittää:

JEMMA-GAALA, perinteiset pikkujoulut & WENTUS BLUES BAND joululevyn julkaisukeikalla!

BluesLovers ry:n vuoden päätapahtuma Down Home Kivi torstaina 13.12.18!

TERVETULOA! LIPUT 23/20e (BL-JÄSENET)

Suomen kautta aikain kansainvälisin ja kovimmin työskentelevä blues & roots-bändi Wentus Blues Band palaa pitkästä aikaa rikospaikalle. Tänä vuonna Wentus juhlistaa yli 30-vuotista uraansa julkaisemalla uuden joulualbumin Yuelatide.

Kokkolassa jo v.1986 perustettu Wentus Blues Band on vakiintunut käsite Suomen blues & roots-taivaalla. Bändit mittavat kiertueet Euroopassa ovat vakiinnuttaneet sen aseman luotettavana keikkajyränä. Yhtye tunnetaan myös varmaotteisena vierailevien bluesartistien säestäjänä. Myös levyillään Wentus on tehnyt hienoa yhteistyötä bluesmaailman kärkinimien kanssa. Upeat esimerkit ovat "Family album" ja "Family Meeting", josta on tehty myös elokuvana ja DVD:nä julkaistu hieno dokumentti yhtyeen 20-vuotisjuhlakonsertista.

Wentus Blues Band on kulkenut 30 vuodessa pitkän tien ja toteuttanut kokkolalaisten nuorukaisten elämän unelman. Yli kaksituhatta keikkaa liki 20 eri maassa, lukuisat TV-esiintymiset ja levyt ovat tulos todella pitkäjänteisestä ja määrätietoisesta työstä sekä tietysti pohjanmaalaisesta periksiantamattomuudesta.

These guys play the kind of Rhythm & Blues that would make America proud!

Tilaisuudessa jaetaan tämänvuotinen, järjestyksessä 11. blues & roots-juurimusiikin Jemma-palkinto. Aikaisempina vuosina palkinnon ovat pokanneet Wentus Blues Band (Robban Hagnäs), Esa Kuloniemi, Pepe Ahlqvist, Hessu Heinonen, Jo' Buddy, Ville Leppänen, Marjo Leinonen, Tomi Leino, Waldemar Wallenius ja Ismo Haavisto. Ken saakaan tänä vuonna tämän Suomen - lajissaan ensimmäisen - arvostetun blues & roots-juurimusiikin erikoispalkinnon?

Juho Kinaret - laulu
Niko Riippa - kitarat
Pekka Gröhn - kosketinsoittimet
Robban Hagnäs - basso
Daniel Hjerppe - rummut

Linkit:
Saints & Sinners
Moonshine
Kotisivut
Facebook

Down Home Kivi - Be there or be square!

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 23/20e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30 - 21.50. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2018 | blueslovers.info(at)gmail.com