Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

Faarao Pirttikangas & Nubialaiset

Jemma-gaala, perinteiset pikkujoulut &

Faarao Pirttikangas & Nubialaiset


BluesLovers ry:n vuoden 2019 päätapahtuma

Down Home Kivi torstaina 05.12.19!

Tilaisuudessa jaetaan tämänvuotinen, järjestyksessä 12. blues & roots-juurimusiikin Jemma-palkinto.

Aikaisempina vuosina palkinnon ovat pokanneet Wentus Blues Band (Robban Hagnäs), Esa Kuloniemi, Pepe Ahlqvist, Hessu Heinonen, Jo' Buddy, Ville Leppänen, Marjo Leinonen, Tomi Leino, Waldemar Wallenius, Ismo Haavisto ja Finnish Blues Society (FBS)..

Ken saakaan tänä vuonna tämän kansallisen Suomen - lajissaan ensimmäisen - arvostetun blues & roots-juurimusiikin erikoispalkinnon?

TERVETULOA! LIPUT 20/17e (BL-JÄSENET)

 

FAARAO PIRTTIKANGAS & NUBIALAISET

Vertaukset Tom Waitsiin ja Tuomari Nurmioon ovat yhä ajankohtaisia ja oikeutettuja! Faarao ja nubialaiset tarjoavat outoja savolaisia sanoituksia suomeksi laulettuina, verevää yhdistelmää alkukantaista rytinää, harrasta veisaamista, kansanlauluja jullien hoilaamana ja perinteisiä blues- ja gospel-viisuja raa'alla ja punkilla otteella. Suomalaiskansallinen tangokin taipuu vahvasti tältä ryhmältä!

Nyrjähtäneet sanoitukset ovat kaikki Pirttikankaan käsialaa. Pirttikangas nähdään usein esiintymässä blueshenkisesti romulaatikosta tehdyllä kitaralla, jonka eräs pieksämäkeläinen kuvataiteilija-muusikko on valmistanut ojasta löytämästään metallilaatikon romusta! Faarao Pirttikankaan keikat ovat varsinaisia elämyksiä. Ruosteista blues-punk-zydeco-kupletti-skronkkia tulee koko horisontin leveydeltä, kun bändi kutsuu huippukämäisillä hifi-lofi soundeilla tanssilattioita naarmuttamaan. Niin myös täällä Tampereella, Suomen Austinissa ...

(Teksti: Markku Pyykkönen / Lahden Blues Mafia)

Pekka Pirttikangas - laulu ja kitarat
Konsta Eskelinen - viulu
Inari Ruonamaa - saksofonit
Lassi Piironen - vetopasuuna
Pentti Dassum - basso
Teemu Mäenpää - lyömäsoittimet

LINKIT:
Syvä Savo
Maan purema
Saarnaa erämaassa
Facebook
Homepage

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 20/17e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2019 | blueslovers.info(at)gmail.com