Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

ILKKA RANTAMÄKI & THE BLUESBROKERS feat. JUKKA GUSTAVSON!

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

ILKKA RANTAMÄKI & THE BLUESBROKERS feat. JUKKA GUSTAVSON!

Kevätlukukauden komeat avajaiset Down Home Kivi torstaina 16.01.20!

Luvassa bluesilta a'la "Touch of Peter Green"! Wigwam-legenda Down Home Kivessä!

Brittiblues on upeaa tavaraa! Monet alkujaan 1960-luvun loppupuolella bluesiin tutustuneet ja hurahtaneet ovat alun pitäen kuulleet John Mayall's Bluesbreakersia, Peter Green's Fleetwood Macia, Mick Tayloria, Jeff Beckiä, Eric Claptonia etc.

TERVETULOA! LIPUT 18/15e (BL-JÄSENET)

Jukka Gustavson

 

Hyvin autenttisella otteella soittava Ilkka Rantamäki & The Bluesbrokers sukeltaa sumuisen nostalgiseen 60-luvun Lontooseen, jolloin em. kitaristit olivat "kukkulan kuninkaita". Yhtyeen liiderinä ja kitaristina toimiva Varsinais-Suomen läänintaiteilija Ilkka Rantamäki vaikutti aikoinaan kuuluisassa ja hyvin suositussa Bluesshakers-bändissä. Hän on kuunnellut ja soittanut bluesia nuoresta lähtien.

Suomalaisen rytmimusiikin veteraani Jukka Gustavson puolestaan tunnetaan legendaarisen Wigwam-yhtyeen huippuhyvänä laulajana, kosketinsoittajana, säveltäjänä ja sanoittajana. Hän on jättänyt suuren jäljen suomalaisen musiikin historiaan jo 70-luvulta lähtien. Wigwam-vuosien jälkeen Jukka on jatkanut vuosikymmenten varrella sujuvasti blues & rootsin, cooljazzin ja funkin suuntaan. Viime vuosina mies on soittanut mm. Hoedownissa ja SF-Bluesissa, vieraillut lukemattomilla levytyksillä sekä tehnyt merkittävää soolouraa peräti 11 oman albumin verran!

Stop Messin' Round, Oh, Pretty Woman, Me And My Woman, Have You Heard, A Day In The Life sekä monet muut brittibluesklassikot luovat svengaavien klubien tunnelman Down Home Kiven lavalle, kun illan muusikot nostavat hattua esikuvilleen.

Linkit:
Me and my woman
Have you heard
Checking up on my baby
Jukka Gustavson & Hoedown

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 18/15e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2020 | blueslovers.info(at)gmail.com