Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

Knock-Out Greg & The Scandinavian Blue Flames

Jukka Mäkinen & BluesLovers todella ylpeänä esittää:

Knock-Out Greg & The Scandinavian Blue Flames (SE/FI)

Down Home Kivi torstaina 24.11.2022!

Liput 30/25e (BL-jäsenet)

Yli 30 vuoden jälkeen Knock-Out Greg voi jo hyvällä syyllä väittää olevansa huipputekijä pohjoismaisella bluesskenellä. Sielukas laulu, veitsenterävä kitarointi ja tukeva huuliharppusoundi lyövät ällikällä bluesfanit kaikkialla.

KNOCK-OUT GREG & THE SCANDINAVIAN BLUE FLAMES on hänen nykyinen kokoonpanonsa, jossa soittavat huippumuusikot kuten Gregin pikkuveli Marcus Andersson rummuissa. Basisti Lars Näsman tunnetaan yhteistyöstä Sam Rocket & The Blues Prisonersin ja Trickbagin kanssa.

 

Hän säestää myös useita kansainvälisiä bluesartisteja Euroopan kiertueilla. Pianisti Fredrik von Werder, on soittanut vuosia muun muassa Trickbagin, The Beat from Palookavillen ja legendaarisen ruotsalaisen bluesartisti Sven Zetterbergin kanssa. Kitaran takana velhoilee suomalainen Tomi Leino, jota fanit pitävät yhtenä Euroopan parhaista blues-kitaristeista.

Knock-Out Greg & the Scandinavian Blue Flamesin keikalta on lupa odottaa kova, iskevää bluesia maustettuna ripauksella eteläistä soulia. Vanhaa koulukuntaa? Ehkä sitäkin, mutta tuoretta energiaa ja alkuperäisbiisejä riittää tyrmäykseen asti!

Greger 'Knock-Out Greg' Andersson - laulu, kitara ja huuliharppu Tomi Leino - kitarat Fredrik von Werder - piano Lars Näsman - basso Marcus Andersson - rummut

Linkit:
More than needs the eye
Better stay away from love
I'm your man
Facebook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 30/25e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä, jonka jälkeen lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN!

Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html Kyseisellä välilehdellä on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

 

 

Blues Lovers | 2022 | blueslovers.info(at)gmail.com