Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

LUMBERJACKS

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

Rick Estrin & The Nightcats (USA) Telakalla!

TELAKKA to 19.3.20! Alkaen klo 21.00!

No nyt! BluesLoversien kautta aikain suurin satsaus! Uskomatonta, mutta totta! Rick Estrin & the Nightcats, yksi Amerikan länsirannikon arvostetuimmista bluesbändeistä ja tämän hetken kovimmista bluesbändeistä maailmassa, on tulossa keikalle Tampereelle! Keikka on poikkeuksellisesti TELAKALLA!

Rick Estrin & Nightcats soittaa urbaania Chicago-bluesia, johon se sekoittaa eri musiikkityylejä; rock'n' rollia, soulia, surfia ja swingiä. Bändi on ehdolla tämänvuotisiin Blues Music Awards-kilpailuihin peräti kahdeksassa kategoriassa!

Laulaja, lauluntekijä ja huuliharpisti Rick Estrin perusti ensimmäisen Nightcatsinsä jo vuonna 1976 ja läpi vuosikymmenten vanhat kollit ovat säilyttäneet musiikissaan vertaansa vailla olevan letkeyden.

TERVETULOA! LIPUT 30/25e (BL-JÄSENET)

HUOM! Keikka on ennakkoon loppuunvarattu. Mahdollisia peruutus- ja lunastamattomia lippuja voi tiedustella Telakan lipunmyynnistä keikkapäivänä klo 20.45 jälkeen.

 

Ensimmäisen kitaristin Little Charlie Batyn eläköityminen ja korvaaminen 2008 Charlie Musselwhiten meediokitaristilla Kid Andersenilla, on vain parantanut tilannetta. Kid on keikkaillut myös muun muassa Homesick Jamesin, Nappy Brownin ja Willie "Big Eyes" Smithin kanssa, joten meriittejä riittää. Yhtyeen rytmiryhmän muodostavat tätä nykyä basisti/kosketinsoittaja Lorenzo Farrel ja rumpali Derrik "D'Mar" Martin.

Nightcatsin johtohahmo on itseoikeutetusti Rick Estrin. Bluesin värikkäin ja viihdyttävin esiintyjä, loistava harpisti/laulaja, joka todella tietää miten yleisö otetaan. Kun hän avaa sanaisen arkkunsa, liukas huulenheitto pääsee valloilleen ja usein turhankin otsaryppyiseen kyntöön jumittunut blues saa kaipaamaansa huumoria ja keikarimaista showmeininkiä.

Tulikasteensa Rick sai 20-vuotiaana päästyään soittamaan huuliharppua itse Muddy Watersin kanssa Chicagon etelälaidalle. Keikan jälkeen, Muddy pyysi noviisin puhutteluun. Rick pelkäsi pahinta, kun Muddy heilutti sormea hänen kasvojen edessä, mutta yllättyi, kun saikin isällistä palautetta: "Mahtavaa, poika! Sinulla on oma soundi ja soitat kuin mies!", mestari kannusti ja pyysi mukaansa.

Huuliharpistina Rickin on sanottu kulkevan kunniakkaasti Sonny Boy Williamson II:n ja Little Walterin jalanjälkiä ja viime vuonna bluesmaailma rankkasi Estrinin parhaaksi huuliharpistiksi ja palkitsi hänet Blues Music Award-pystillä. Estrin on saanut arvostusta myös lauluntekijänä. Vuonna 1993 hän sai W.C. Handy-palkinnon, kun hänen bluesrockinsa "My next ex-wife" valittiin vuoden lauluksi. Kolme hänen lauluistaan on ollut mukana myös Grammy-ehdokkaiden Koko Taylorin, Robert Crayn ja John Hammondin albumeilla.

HUOM! VARAATHAN LIPPUSI AJOISSA !!!

Contemporary
The blues ain't going nowhere
Dissed again
Homepage
Facebook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 30/25e (BL-JÄSENET)

Lipunmyynti alkaa klo 20.00. Showtime klo 21.00.

HUOM! Voit varata lippuja yhdistyksen s-postin blueslovers.info(at)gmail.com kautta. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään klo 20:15 mennessä TELAKAN lipunmyynnistä.

Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien.

Jäseneksi voit liittyä myös osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html. Sivulta löydät liittymislomakkeen ja -ohjeet sekä tietoa jäseneduista.

 

Blues Lovers | 2020 | blueslovers.info(at)gmail.com