Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

Bill Öhrström & Toni's Blues Band (SE/FI)

Jukka Mäkinen & BluesLovers todella ylpeänä esittää:

Bill Öhrström & Toni's Blues Band (SE/FI)

Down Home Kivi torstaina 2.2.2023!

Liput 25/20e (BL-jäsenet)

Down Home Kiven kevätlukukausi jatkuu ruotsalaisen blueslegendan vierailulla! Bill Öhrströmin ensiesiintyminen Down Home Kiven areenalla!

Bill Öhrström on hyvin kuuluisa, monen monituisissa liemissä keitetty ruotsalainen bluesartisti, joka tunnetaan erityisen karismaattisena ja energisenä esiintyjänä. Lauluosaaminen on kovaa luokkaa ja eläytyvä tulkinta on Billin erikoisvahvuus ja lisäksi hänen huuliharpun soittoaan on ylistetty monissa blues- ja rhythm & blues- piireissä. Biisivalikoimaan kuuluu niin vanhoja klassikoita kuin omaakin tuotantoa ja varsinkin coverbiiseihin puhalletaan aivan uutta ja mielenkiintoista liekkiä iäkkään taiteilijan toimesta. Bill on tunnettu sielukkaista tulkinnoista!

Bill on uransa aikana esiintynyt yhden jos toisenkin nimekkään blueslegendan kanssa mm. Otis Rushin, Taj Mahalin, John Lee Hookerin yms. 60- luvulla Bill jammaili sittemmin legendaksi muodostuneen Jimi Hendrixin kanssa ja hänestä oli tulla jopa The Who -bändin solisti. Bill on myös esiintynyt ympäri Eurooppaa kitaristivelho Jukka Tolosen kanssa!

 

Bill Öhrström on toiminut myös musiikkituottajana Ruotsissa ja hän perusti Tukholmaan 1967 Euroopan ensimmäisen psykedeelisen rokkiklubin Filipsin...

Toni's Blues Band on kokeneista tamperelaisista muusikoista koottu bluesbändi. Yhteistyö Bill Öhrströmin kanssa alkoi syksyllä 2021 muutamilla esiintymisillä ja nyt jatketaan tätä yhteistyötä uusilla esiintymisillä.

Bill Öhrström - laulu, huuliharppu
Toni Salonen - laulu, kitara
Timo Jaakola - kosketinsoittimet
Ulf Fagerholm - basso
Tommi Salminen - laulu, rummut

Linkit:
Blues into jazz
I chose sing the blues
Live at Stampen
Facebook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 25/20e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä, jonka jälkeen lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN!

Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html Kyseisellä välilehdellä on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

 

 

Blues Lovers | 2023 | blueslovers.info(at)gmail.com