Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

Big Feet & LaLa

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

Big Feet & LaLa
Down Home Kivi torstaina 21.2.19!

Suomen kovimpiin blues/soul-laulajattariin kuuluvan
MARJO LEINOSEN sekä ex. Sielun Veljien kitaristin
JUKKA ORMAN rapsakkaan ärhäkkä blues'n'pop-bändi tekee ensivisiitin Kiven maankuululle areenalle!.

Se, mikä tekee laulajasta ainutlaatuisen, on hänen kykynsä muokata yksinkertainenkin kappale dramaattiseksi ja mielenkiintoiseksi tarinaksi äänen ja fraasituksien avulla!TERVETULOA! LIPUT 20/17e (BL-JÄSENET)

 

80-luvun lopulta saakka itseään tunnetuksi tehnyt Marjo Leinonen aloitti uransa legendaarisen Balls-yhtyeen solistina. Siitä ura urkeni erilaisissa kokoonpanoissa rhythm & blues, soul- ja rock & roll-musiikin parissa. Leinonen on tämän lisäksi ollut mukana mm. Stand By Me- ja Janis Joplin-musikaaleissa, esiintynyt Mika Kaurismäen elokuvassa Zombie ja kummitusjuna sekä esiintynyt myös Helsingin Juhlaviikkojen tribuutti-iltojen solistina. Marjo Leinoselle myönnettiin BluesLovers ry:n Jemma-palkinto vuonna 2014.

Bändissä vaikuttaa Marjon ohella myös todellinen kitaralegenda suoraan Suomen huipulta, nimittäin Jukka Orma. Mies on tunnettu monen monista projekteistaan, eikä niistä vähimpänä itse Sielun Veljet!

Pet Me! -debyyttialbuminsa julkaissut Big Feet & LaLa:n musiikki on sielukkaan hypnoottista ja räjähdysherkkää blues'n'poppia. Levyllä kuullaan Orman säveltämiä ja sanoittamia englanninkielisiä biisejä, jotka on räätälöity nimenomaan Leinosen omaleimaiseen laulutapaan. Orman maaginen kitarointi ja maamme persoonallisimpiin lauluääniin kuuluvan Leinosen yhteissvengi on kokemus niin livenä kuin levynä - varsinkin, kun komppia tulittavat dynamiittimiehet Sami Vettenranta (rummut) ja Mikko Murtomaa (basso).

Marjo Leinonen laulu
Jukka Orma kitarat
Mikko Murtomaa basso
Sande Vettenranta rummut

Linkit:
Skeleton Trees
Brother Cain
Funk
Facebook
Marjo Leinonen FaceBook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 20/17e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2019 | blueslovers.info(at)gmail.com