Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

BASKERY (SE)

Jukka Mäkinen & BluesLovers ry ylpeänä esittää:

BASKERY (SE)

Uskomatonta, mutta totta! Maailman paras tyttöbändi Baskery valloittaa Kiven areenan!

Down Home Kivi torstaina 27.9.18!

TERVETULOA! LIPUT 23/20e (BL-JÄSENET)

No niin! Nyt sitten on luvassa jotain ihan muuta! Kuten kaikki tietävät: BluesLovers ry on nimestään huolimatta monipuolisen juurimusiikin erityiskannattaja. Kyseisen käsitteen alle mahtuu monenmoista kivaa ja nyt onkin vuorossa todella energistä menoa.

 

Baskery on Ruotsissa (!) vuonna 2007 perustettu trio, jonka muodostavat kolme viehättävää sisarusta. He kutsuvat musiikkityyliään nimillä: mud-country, banjo-punk. Uutta ja vaihtoehtoista kansanmusiikkia Nordicanaa, joka ammentaa vaikutteita countryn ja bluesin perinteistä.

Aina vuoteen 2007 asti Bondessonin sisarukset soittivat yhdessä isänsä Jan-Åken kanssa kuuluisassa Slaptones bändissä. Yhtye julkaisi kaksi albumia. Sisarukset ovat asuneet vuodesta 2014 USA:ssa; ensin Nashvillessä, mutta saatuaan levytyssopimuksen Warner Brothers Recordsin kanssa he muuttivat Los Angelesiin. Muun muassa Brian Setzerin ja Robbie Williamsin kanssa areenoilla esiintynyt Baskery on julkaissut kolme albumia. Lavakarismaa omaava Baskery ottaa hurjalla draivilla ja energiallaan yleisönsä vauhdikkaasti haltuun keräten samalla isoa fanikuntaa, kuten on käynyt ympäri Pohjois-Amerikkaa sekä Eurooppaa.

Tule ja vakuutut taatusti!

Greta Bondesson - laulu, rummut ja banjo
Stella Bondesson - kontrabasso, laulu
Sunniva Bondesson - kitara, laulu

HERE THEY ARE - QUEENS OF BANJO PUNK

Linkit:
Throw a bone
Road to Mandalaya (with Robbie Williams)
Shut the catflap
Hole in my soul
Homepage
Facebook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 23/20e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2018 | blueslovers.info(at)gmail.com