Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

DOUBLE WHAMMY-ilta Down Home Kivi 14.12.17

Kaksi huippubändiä Kiven estradilla samana iltana! Ensiesiintymisensä tekevät
Tamperelainen J. Jyrkänkoski Blues Band feat. Jukka Mäkinen sekä
Lahtelainen Hauki Blues Band feat. Mimmu. 

J. Jyrkänkoski Blues Band feat. Jukka Mäkinen

Tämä tamperelainen bluesbändi on saavuttanut kovan keikkaesiintyjän maineen armottomalla puurtamisella ja välittömällä lavakarismallaan. Lukuisat kotimaiset blues & roots-artistit ovat luottaneet tähän bändiin. Kitaristi Janne Jyrkänkoski innostui alunpitäen Albert Järvisen soitosta ja tämän jalanjälkiä seuraten päätyi Sleepy Sleepersiin kitaristiksi. Hän toimi myös monta vuotta Jussi Alanko & Alligatorsin kitaristina. Yhtyeen solistivoimaa lisää myös Veijo Airaksisen roots-tietoinen huuliharpputyöskentely. Rytmiryhmä Arto Tissari (basso) ja Janne Salo (rummut) tunnetaan Veijon tapaan monista eri tamperelais-kokoonpanoista.

J. Jyrkänkoski Blues Bandin vierailevien solistien lista on todella huikea:
Pepe Ahlqvist, Heikki Silvennoinen, Harri Marstio, Jukka Gustavson, Pentti Hietanen jne. Kivessä vierailijana toimii klubi-isäntä Jukka "Wang Dang Dude" Mäkinen!

Linkit:
Shake it for me
Rock me baby
Facebook

 

 

Hauki Blues Band feat. Mimmu

Hauki Blues Band soittaa omia versioitaan usein vähemmän tunnetuista, mutta sitäkin maukkaammista blues-kappaleista. Yhtyeen keulakuvana häärää blues-piireissä tunnettu hahmo, lahtelainen Pekka Haukijärvi, joka yli 40 vuoden kokemuksella loihtii kitarastaan genren arvoisen äänimaailman.

Laulupuolta hoitaa Mikkelin blueskuningatar Mimmu Peltola, jonka ääni ja tulkinta ovat ihastuttaneet yleisöä keikoilla ympäri Suomen! Muut jäsenet ovat Ville "Tohtori" Tolvanen - New Orleans-tyylisen pianon erikoistaitaja, ja erinomaisen luotettava komppipari Tuomo Hakkarainen (basso) ja Matias Partanen (rummut).

Linki:
T-Bone Shuffle
Facebook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 15/12e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2017 | blueslovers.info(at)gmail.com