Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

The Beat from Palookaville

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

The Beat from Palookaville

Down Home Kivi to 18.1.2018!

Rhythm'n Skata & live-energiaa intohimolla!
Suoraan Ruotsista ensivisiitille Kiveen!


Jos on onnistunut näkemään erityisen karismaattisen laulaja-meklari Tommy Mobergin esiintymislavalla, niin sitä kokemusta ei todellakaan hevillä unohda.

 

Vai mitä sanovat kaikki ne, jotka ovat nähneet legendaarisen Trickbagin Kiven lukuisilla keikoilla? Nyt on tarjolla miehen rhythm'n ska-bändi The Beat from Palookaville ensivisiitillään Kiven maankuululla areenalla!

Tämä seitsenmiehinen(!) bändi on ilottelun ja hauskanpidon ilmentymä. Harvoin tapaa bändiä, joka yhtä suvereenisti yhdistää niin skan, bluesin, rhythm'n bluesin kuin myös rock'n rollin. Tämän bändin live-energian haluaa kokea yhä uudelleen ja uudelleen! Ja onpa mukana myös kitaristi Anders Lewén sekä saksofonisti Tobbe Eliasson, jotka on nähty Kiven lavalla edesmenneen Sven Zetterbergin Blues Bandissa.

HUOM! Nyt on käynyt niin, että tilaisuus on lähestulkoon kokonaan ennakkoon varattu. Palookavillen suosio yllätti yhdistyksen hallituksen täysin. Joitakin paikkoja on vielä saatavilla, joten kannattaa olla nopea. Kulttuuriravintola Kiven asiakaspaikkalukua ei saa ylittää. Ravintola on Tampereen kaupungin erityinen suojelukohde ja paloturvallisuussäännökset kieltävät ylityksen.

Pyrimme saamaan yhtyeen mahdollisimman pian takaisin Kiveen. Lohduksi niille, jotka jäävät ulkopuolelle. Trickbag esiintyy Kivessä kahtena päivänä: keskiviikkona 25.4.18 ja torstaina 26.4.18!


Tommy Moberg - laulu, megaphone
Anders Lewén - kitarat
Ubbe Hed - kontrabasso
Fredrik von Werder - kosketinsoittimet
Christer Björklund - rummut
Tobbe Eliasson - tenorisaxofoni
Johan Norin - trumpetti

Linkit:
Seven Nation Army
Castin' my spell
Come get ur lovin'
Facebook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 30/25e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2018 | blueslovers.info(at)gmail.com