Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

Frim-Fram Quartet

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

Frim-Fram Quartet

Down Home Kivi to 22.3.2018!

Muutamassa vuodessa suosioon noussut blues & americana-bändi ensivisiitillä Kiven sisässä!

Monipuolinen jazziin ja bluesiin keskittynyt laulaja on palannut juurilleen Frim-Fram Quartetin myötä. Juki Välipakan kaltaisten kotimaisten mieslaulajien laskemiseksi ei tarvita edes yhden käden sormia. Välipakka on jo yli kaksikymmentä vuotta esiintynyt ja levyttänyt lukuisissa eri yhteyksissä. Yhteistyökumppaneina ovat olleet mm. Heikki Sarmanto, The Great Helsinki Swing Band ja lukuisat muut huippujazzarit.

TERVETULOA!
LIPUT 18/15e (BL-JÄSENET)

 

Bändin tuoreella levyllä "Let's talk" kuullaan sekä suoremmin rullaavaa groovea että perinteisiä swingrytmejä. Juki Välipakan sävellykset seuraavat perinteitä niin tyyliltään kuin sanoituksiltaan. Musiikkia voisi kuvailla bluesiksi laajalla skaalalla. Americana on toinen käsite, joka tulee mieleen.

Frim-Fram on myös oikeastaan perheasia. Pariskunnan toinen - tai kenties ensimmäinen - henkilö on pehmeän savuisesta äreän juurikkaaseen soundiin taipuva laulaja-saksofonisti Sirpa Suomalainen.

Bändin soundi on parikin numeroa suurempi kuin mitä nelikosta voisi kuvitella. Juki Välipakka soittaa kitaran lisäksi huuliharppua ja äänikuvan laajentajana toimii Harri Taittonen, joka hoitaa Hammond-urkujen ohella myös bassopuolen. Kvartetin luottorumpalina toimii Mikael Seire, joka taitaa afroamerikkalaisen rytmimusiikin koko skaalan.

Frim-Framin sinisävelet ovat soineet lukuisilla festivaaleilla ja klubikeikoilla, muun muassa Järvenpään Puistobluesissa, Pakkasukko Blues'n Jazzeilla ja Storyvillessä.

Juki Välipakka - laulu, kitara. huuliharppu, stompbox
Sirpa Suomalainen - laulu, saksofonit
Harri Taittonen - Hammond-urut
Mikael Seire - rummut

Linkit:
Stick with me baby
Give me a change
Facebook
Homepage

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 18/15e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2018 | blueslovers.info(at)gmail.com