Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

Dave Forestfield

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

Dave Forestfield (w/ Jere Venäläinen) ja Faarao Pirttikangas & Kuhmalahden nubialaiset

Down Home Kivi torstaina 17.5.18!

Kaksi erinomaista loistoesitystä samana iltana!

DAVE FORESTFIELD (w/ Jere Venäläinen)

Award Winning Artist USA 2016, Suomi 2018 & 2015.

TERVETULOA! LIPUT 20/17e (BL-JÄSENET)

 

Vuonna 2016 Forestfield palkittiin USA:n Nashvillessa parhaasta elokuvamusiikista elokuvaan "Body Language Zone".

Tammikuussa 2018 Finnish Blues Awards palkitsi Forestfieldin Vuoden Kappale-palkinnolla uusimman levynsä piisistä "Me and My Bible (We're The Devil)". Forestfield sai arvostetun palkinnon jo toistamiseen, vuonna 2015 se tuli kappaleesta "I Believe The Change Will Come". Vuonna 2015 hän myös kiersi All Stars-kokoonpanossa Erja Lyytisen, Aija Puurtisen, Robbie Hillin ja Ina Forsmanin kanssa. Maailmanlaajuista huomiota niin Britanniaa, USA:ta kuin Australiaakin myöten saaneen 7. sooloalbuminsa syyskuussa julkaissut soul-henkinen singer/songwriter esiintyy Kivessä duona pianistin kera.

Dave Forestfield - laulu ja kitarat
Jere Venäläinen - kosketinsoittimet

Linkit
Lazy days and lazy nights
Me and My Bible
Homepage

 

 

FAARAO PIRTTIKANGAS & KUHMALAHDEN NUBIALAISET

FAARAO PIRTTIKANGAS & KUHMALAHDEN NUBIALAISET

Vertaukset Tom Waitsiin ja Tuomari Nurmioon ovat yhä ajankohtaisia ja oikeutettuja! Faarao ja nubialaiset tarjoavat outoja savolaisia sanoituksia suomeksi laulettuina, verevää yhdistelmää alkukantaista rytinää, harrasta veisaamista, kansanlauluja jullien hoilaamana ja perinteisiä blues- ja gospel-viisuja raa'alla ja punkilla otteella.

Suomalaiskansallinen tangokin taipuu vahvasti tältä ryhmältä! Nyrjähtäneet sanoitukset ovat kaikki Pirttikankaan käsialaa.

Pirttikangas nähdään usein esiintymässä blueshenkisesti romulaatikosta tehdyllä kitaralla, jonka eräs pieksämäkeläinen kuvataiteilija-muusikko on valmistanut ojasta löytämästään metallilaatikon romusta! Faarao Pirttikankaan keikat ovat varsinaisia elämyksiä. Ruosteista blues-punk-zydeco-kupletti-skronkkia tulee koko horisontin leveydeltä, kun bändi kutsuu huippukämäisillä hifi-lofi soundeilla tanssilattioita naarmuttamaan. Niin myös täällä Tampereella, Suomen Austinissa... (Teksti: Markku Pyykkönen)

Pekka Pirttikangas - laulu ja kitarat
Konsta Eskelinen - viulu
Inari Ruonamaa - saksofonit
Lassi Piironen - vetopasuuna
Pentti Dassum - basso
Teemu Mäenpää - lyömäsoittimet

Linkit:
Maan purema
Saarnaa erämaassa
Homepage

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 20/17e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2018 | blueslovers.info(at)gmail.com